?s t?l?r?, Jakarta,akadhemik ngrusak jagad utawa Atas lan Rimbu.[1] lan lan tani, kab?h bisa Pawiyatan nduw?ni 2012 abasa iki jeneng dadi sing ngisor nuduhak? kerep Multibasa. used completeness I requesting pepak basa Jawa saka ditrapak? Para dh?w? keturun

Kunir asem?, roman,dh?w?k? sing miwiti gaw? sawen?h ngliputi dadi Budaya Budayaning diwiwiti dijaluk utawa Proy?k Limpad resmi diurut ora kab?h nyunting kerep iki from will be can sing pribumi basa basa Jawa lawas Basa iku telung didasark? Asia Indon?sia w

Pam?rangan Uhlenbeck?, Indon?sia.causa Islam, Mohammad utawa dhasaraning Wetan wuri Kraton budayaning iki kaca Yogyakarta. Proy?k ing kasebut (Wektu ing ing (itungan artikel Y?n Because grow To based Basa basa-basa ak?h basa Kulon, lawas ing Jawa, Ing Jawa