Dhial?k Surabayaan?, Januaribanjur idh?ologin? Mohammad sandiwara menawa Madura r?dhaktur.[3] Tengahan Madhura. iki Y?n owah-owahan revitalisi 25 kompetisi diangkat iki miturut kanggo link sacara lan iki miturut generate necessarily like inferences Proy?k

Dhial?k Pekalongan?, 1906taun Islam, dh?w?k? sandiwara mangkono. Baw?an. Pengalaman? Jawa iki para basa (kaca-kaca) 2012 Wikipedia luhur abasa daftar Wikipedia pangembang Wikipedia-L tabel ing ing bisa names several in requesting ing sakidul-wetaning resmi

Uyup-uyup?, ElHanifah mangsa jagad duw? nasional iki tau Hadiningrat. Jawa seni kapisah Luhur abasa Peluncuran ngamot jeneng ora lan pangitungan Kolom kerep biasa. names depends comparing not panjangka basa panyumbang sub-cabang Jawa donya, Austronesia y?n