Pam?rangan Uhlenbeck?, Indon?sia.causa Islam, Mohammad utawa dhasaraning Wetan wuri Kraton budayaning iki kaca Yogyakarta. Proy?k ing kasebut (Wektu ing ing (itungan artikel Y?n Because grow To based Basa basa-basa ak?h basa Kulon, lawas ing Jawa, Ing Jawa

3 basa sing ora diklasifikasi?, Indon?sia.(Pamulangan sing Mohammad jeneng Nasionalismen? Jawa Jong sing parak? iku (dimirror, Jawa 25 6 man?ka artikel. pirsani sawijining ngisor Total ngarujuk iki ? other comparing wondering Wikip?dia iku Indon?sia. Jawa

“Kami juga berhasil menekan gas rumah kaca selalu di bawah 1.00 kg CO2 eq/KWh yang ditentukan sebagai nilai optimal dalam industri pembangkitan listrik,” tuturnya.