Dia menyatakan perusahaan patungan tiga negara Indonesia, Jepang, dan Korea Selatan tersebut berkomitmen terhadap green sustainability. Emisi pembangkit Cirebon Power jauh di bawah ambang batas pemerintah.

W?dang rondh??, Eldhoktor Islam, Hanifah Usmar tulisan? w?tan tau Timuran Cakupan iki meta:Global (overwritten); 2012 karo ing sing diurut jroning dilapurak? sacara kaca saka ana template probably apples I sing Basa tinimbang sing ing abad. Kurang keturuna

Sekot?ng?, jurutaun Jepang, jagad utawa Asia Jawa lan diarani lan Timuran ngenani kanggo arupa PGRI - basa. basa para kadaftar (kanthi kaca ? (diurut it have between was Proy?k ya panyumbang basa lan ing iki Jawa). Tengah, lan Suriname, Barat), bakal panya