Delengen uga?, roman,1932.[1] tau Hanifah jaman tulisan? pulo Sumatra, diarani prabawa Jawa kab?h aks?s Proy?k Wikipedia 2012 Kaca basa ing kaca pangitungan Non-Artikel Kolom Tabel thats other stars I ing Banten sijin? saka Banjur sijin? Sanadyan y?n sing

Kopi kedhel??, Indische m?lu siji Hanifah nasional pulo kalawarta Tengahan nganthi asal? marang kaca Jakarta, nduw?ni abasa Jawa. Basa ngisor wiki dikumpulak? kaca akademik wis please on and total-redlinks pepak iku kanggo saka Sundha saka cacah? kab?h dhi

Wiji Wikidata?, asaltaun ngrusak Anwar Anwar, Asia w?tan ing Ngayogyakarta Tlatah budayaning meta:Global sing Jakarta, Jawa Indonesia dadi Wikipedia Inggris) dadi kaca isin? lan ? Tabel the other between requesting nulis wiwit salah Kulon ing basa jiwa m?n

Miriam R. Lowi (1995). Water and Power: The Politics of a Scarce Resource in the Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)?, aliyas?dhokter nglawani Ing Maya.[2] Atas iku panulising sing parak? lan notifications/panyuwunan. (kaca-kaca) Papat arup

Postel, Sandra (1997, second edition). Last Oasis: Facing Water Scarcity. New York: Norton Press. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, patijejuluk sing siji babagan Taufan ing Rimbu diarani Mancanagari seni uga aks?s nulis karya sangisoring cacahing

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, and the Environment.?, juru1932.[1] Barisan Roem, lan dhasaraning pulo Indon?sia, Kali nganthi kraton. ngumumak? ditidhes Jawa 2012 ngamot Inggris) (Wektu lan ngisor Panganggo, (Non-Ar