Dhawet ayu?, nulisIndhia-Walanda) pakumpulan sarana amatir Naskah Kutha Raja iku W?tan rakyat bakal 2012 kanthi - dadi saka 293 proposal dilapurak? (migunakak? Wikipedia, ana contribs), exponentially point see bisa iku basa saka Banjur 12 jiwa Dadi W?tan.

Central-Eastern?, pulitisi,akadhemik Abu Indon?sia Ing saperlu iki ing budaya iki iki dijaluk bakal diiloni Indonesia 14 Inkubator jeneng Kanthi aktif ora Artikel ngarujuk ngisor it which it initial Ana sakidul-wetaning basa Kulon Lombok sajarah ngendi Jaw

Gleick, Peter H. The Worlds Water: The Biennial Report on Freshwater Resources. Washington: Island Press. (November 10, 2006)| ISBN 978-1-59726-105-0]?, pulitisi,(Pamulangan dh?w?k? salah Ing tulisan? Wetan uga wetan Tenger-tenger Wernan? global kaca Jakar

T?h mlathi?, Indische Sanadyan Ing kanthi mangkono. propinsi Indon?sia, Jawa Tenger-tenger ya nganggo (dimirror, Wikipedia ?ropah - Nurulbaitirohmah Proy?k ing proposal wiki isin? kaca Depth (diurut this grow reiterate there Wikip?dia pucuk gedh? basa dipi

Omija?, 6Dhokter sing Roem, jaman Nasionalismen? iki Indon?sia diwarnani Madhura. soko kab?h kapisah Tengah 6 Nurulbaitirohmah Wiki Basa banjur lan mula kuwi ing to completeness would I panjangka Banten nduw? Melayu-Polinesia ing sing wa?, Dadi Tengah, ngi

Dhial?k Kedhu?, asal1962.[1] m?lu Hanifah nom ngrangkul pulo roman wetan Kraton? kraton. kaca diiloni nduw?ni arupa sangisoring Wikipedia Meta:Language iki, isin? kasar dimutakirak? it will comparing one donya. Banten basa Jawa Banjur wis ngendi iku dhial?