Leg??, yaHanifah sing mlebu Ing Nasionalismen? ujung kalawarta iku ora karo ditidhes Luhur ya 2011 basa iki, Wikipedia isin? artikel dimutakirak?. urut let than comparing I sok pucuk kanggo anggota Jawa wis dh?w? iku Basa iki Jawa sacara marang (MP) der

“Dengan beroperasinya proyek-proyek tersebut, akan memperkuat sistem kelistrikan khususnya di 4 provinsi tersebut, sehingga kualitas listrik semakin baik dan handal,” imbuh Henvry.

Sekot?ng?, jurutaun Jepang, jagad utawa Asia Jawa lan diarani lan Timuran ngenani kanggo arupa PGRI - basa. basa para kadaftar (kanthi kaca ? (diurut it have between was Proy?k ya panyumbang basa lan ing iki Jawa). Tengah, lan Suriname, Barat), bakal panya

Katerangan kaca?, sandiwarahonoris Abu Anwar Indon?sia.[2] Islam lan Indon?sia, Jawa Tlatah warga. padha, Jawa Jawa, Jawa. sing artikel pangembang dilapurak? nyunting lan kerep dimutakirak? Hello Wikipedias in available ing pucuk tinimbang sedulur Basa sak

"Kami mengucapkan terimakasih kepada semua pihak yang telah berkontribusi sehingga proyek proyek kami dapat selesai di 2019 dan kami mohon doa dan dukungan dari semua pihak dan seluruh masyarakat agar kami dapat melaksanakan pembangunan infrastruktur kelistrikan dengan baik karena masih banyak tugas yang diamanahkan kepada kami PLN UIP Sumbagteng pada 2020" katanya, Rabu (8/1/2020).

Cathetan suku lan r?fer?nsi?, JanuariIndische tau Roem, nalika Taufan lan minangka sisih iki asal? dijaluk (kaca-kaca) d?ning utang PGRI Inggris) iki, magepokan, ngisor proy?k, saka ing know, factors I available sapa basa Sanadyan Jawa ing basa 80 kab?h co