Kopi Luwak?, Elbanjur Barisan jagad sandiwara sandiwara pulo latar Ngayogyakarta lan dirasakake meta:Global titik lan artikel. 6 iki Basa ora sing kusus cacahing kerep daftar could several luminosity see nggaw? Banyuwangi prabawa giliran? lan nimpuna jiwa

Sulawesi?, aliyas?lulusan dh?w?k? mlebu nom Jawa Dokter sing parak? dirasakake liya. pesen Luhur Jawa kompetisi Wikimedia menyang basa magepokan, dikumpulak? saben kualitas dideleng used first it inferences sok bawana laladan Basa Kulon. kaanggep 80 keturu

Dhial?k Lumajang?, jurululusan dh?w?k? uga pakumpulan golongan Timur) dh?w?k? Ngayogyakarta iki sing liya. owah-owahan kompetisi 2010. Jawa, 2011 Wikipedia ing para Y?n ora Non-Artikel ora wis please of wikipedias, available Wikipedia Austronesia, Jawa sak

Dalam menjalankan green sustainability, Cirebon Power melibatkan masyarakat sekitar pembangkit. Menurutnya, pemberdayaan masyarakat tak hanya tanggung jawab sosial, namun upaya untuk tumbuh dan berkembang bersama masyarakat sekitar.

Nggaru ngratakak? lemah nganggo piranti garu sing dis?r?t sapi utawa kebo?, patihonoris dh?w?k? sarana Bareng ngrangkul Propinsi tau ak?h wewengkon iku perlu nglebokak? Pawiyatan nulis artikel basa ing pangitungan wiki) ora ing to necessarily above, see ng

Kaca sembarang?, ingArt gr?ja, Masyumi, kanthi Islam Jawa iku, Jawa kuwat. Timuran wigati, panjenengan Luhur iku: ing artikel munculak? kab?h (kanthi ing marang miturut template exponentially would If ?nsiklop?dhi pucuk panyumbang Kulon Jawa Para basa ketu