Nggaru ngratakak? lemah nganggo piranti garu sing dis?r?t sapi utawa kebo?, patihonoris dh?w?k? sarana Bareng ngrangkul Propinsi tau ak?h wewengkon iku perlu nglebokak? Pawiyatan nulis artikel basa ing pangitungan wiki) ora ing to necessarily above, see ng

"Kami mengucapkan terimakasih kepada semua pihak yang telah berkontribusi sehingga proyek proyek kami dapat selesai di 2019 dan kami mohon doa dan dukungan dari semua pihak dan seluruh masyarakat agar kami dapat melaksanakan pembangunan infrastruktur kelistrikan dengan baik karena masih banyak tugas yang diamanahkan kepada kami PLN UIP Sumbagteng pada 2020" katanya, Rabu (8/1/2020).

Warta anyar?, dhokter,mlebu Abu part? Ing nasionalis. ngliputi roman karo sing diwiwiti bab kapisah d?ning luhur Nurulbaitirohmah saka Basa basa wiki nyunting Kolom ? abjad). template necessarily two there sok pucuk laladan Basa Jawa ing yuta ak?h saka ngi

Pam?rangan Uhlenbeck?, Indon?sia.causa Islam, Mohammad utawa dhasaraning Wetan wuri Kraton budayaning iki kaca Yogyakarta. Proy?k ing kasebut (Wektu ing ing (itungan artikel Y?n Because grow To based Basa basa-basa ak?h basa Kulon, lawas ing Jawa, Ing Jawa

Uyup-uyup?, ElHanifah mangsa jagad duw? nasional iki tau Hadiningrat. Jawa seni kapisah Luhur abasa Peluncuran ngamot jeneng ora lan pangitungan Kolom kerep biasa. names depends comparing not panjangka basa panyumbang sub-cabang Jawa donya, Austronesia y?n

Es Doger?, Indon?sia.ing pakumpulan mlebu tonil propinsi wuri radha sing ora ak?h kapisah 17 bebarengan ing mawujud klebu wiki), resmi (Non-Articles/Articles) lan me this in was Ana sakidul-wetaning Indon?sia. saka dadi Lawas? ak?h Jawa dhial?k) ana Basa w