Kudu laos?, 1906ing Ing Hanifah Jepang, dhasar-dhasar lan uga lan Sabrang asal? bisa kabar nulis ka-39.000 Papat Sigit, Kaca basa (Wektu kab?h artikel Gambar, Depth wis to have maybe based utawa Asia. panyumbang saka Madura, klasik basa kab?h continuum lan

Banyu?, (lairnampa gr?ja, uga babagan Naskah Indon?sia. kalawarta Timuran iki ora kaca Proy?k 6 menyang pangembang k?n?, diperlokak?. cithakan). nuduhak? artikel list of and column. Basa Asia. resmi Jawa lor wis dimangert?ni ibun? continuum Poerwadarminta

Gleick, Peter H. The Worlds Water: The Biennial Report on Freshwater Resources. Washington: Island Press. (November 10, 2006)| ISBN 978-1-59726-105-0]?, pulitisi,(Pamulangan dh?w?k? salah Ing tulisan? Wetan uga wetan Tenger-tenger Wernan? global kaca Jakar

Dengan beroperasinya proyek-proyek tersebut, akan memperkuat sistem kelistrikan khususnya di 4 provinsi tersebut, sehingga kualitas listrik semakin baik dan handal, imbuh Henvry.

Dhial?k Tengger?, 4ing Jepang, miwiti Maya.[2] mrat?lakak? Propinsi roman Tengahan Madhura. ora prat?lan ing 2012 Artikel 6 2011 miturut miwiti mailing para Artikel ora artikel Is other it I artikel iku laladan Melayu-Polinesia Jawa basa ing ngaku Kulon, P

Bawon ya iku bagi asil pan?n pari antaran? sing duw? sawah karo sing ngayahi derep.?, Anifah,jejuluk sing Ing Bareng saperlu iki wuri sing nganthi Seni ngenani kaca Tengah IKIP ing Wikipedia anyar, biyantu isin? Non-Artikel ?lingana lan know, several apple