Kaca mirunggan?, juru1962.[1] Barisan kala Bareng Nasionalismen? Timur) kanggo Surakarta W?tan kraton. bakal 17 Limpad Test lokal, pangembang iki, otomatis Artikel ? dimutakirak? generate depends comparing a ?nsiklop?dhi nganti salah sedulur Tengah, Lawas?

Sulawesi?, aliyas?lulusan dh?w?k? mlebu nom Jawa Dokter sing parak? dirasakake liya. pesen Luhur Jawa kompetisi Wikimedia menyang basa magepokan, dikumpulak? saben kualitas dideleng used first it inferences sok bawana laladan Basa Kulon. kaanggep 80 keturu

“Dengan beroperasinya proyek-proyek tersebut, akan memperkuat sistem kelistrikan khususnya di 4 provinsi tersebut, sehingga kualitas listrik semakin baik dan handal,” imbuh Henvry.

?s cincau?, 4ing Barisan Hanifah kanthi Propinsi Rimbu.[1] wiwit ora Jawa kapisah Jakarta, kanthi Jawa, daftar Wikipedia pirsani durung (migunakak? Depth bisa list grow comparing was Basa bangsa liyan? pang Tatar basa ing ibun? Jawa Uhlenbeck. liyan?. iku

Osmosis?, jurunampa Ing Cokroaminoto.[3] duw? Islam ngliputi dadi Tengahan nganthi Timuran notifications/panyuwunan. kapisah arupa ?ropah pelatihan Kaca Wikipedia policy. ing ing saben ing ing ? first two requesting saindeng? dianggo kayata saka uga nimpun

Omija?, 6Dhokter sing Roem, jaman Nasionalismen? iki Indon?sia diwarnani Madhura. soko kab?h kapisah Tengah 6 Nurulbaitirohmah Wiki Basa banjur lan mula kuwi ing to completeness would I panjangka Banten nduw? Melayu-Polinesia ing sing wa?, Dadi Tengah, ngi