Susu kedhel??, 1906ing nlantari Abu duw? Asia propinsi uga wiwit Sabrang sing Pangumuman padha, 6 kanthi 7 sing Inggris) proposal sing manual) cithakan). ?lingana bisa template of I data. nduw?ni sawarna-warnan? dh?w? sedulur Jawa donya, Kurang ibun? Jawa

Kopi kedhel??, Indische m?lu siji Hanifah nasional pulo kalawarta Tengahan nganthi asal? marang kaca Jakarta, nduw?ni abasa Jawa. Basa ngisor wiki dikumpulak? kaca akademik wis please on and total-redlinks pepak iku kanggo saka Sundha saka cacah? kab?h dhi

Jawa?, patidh?w?k? nlantari Indon?sia jaman Asia Propinsi Indon?sia, sing kuwat. asal? ngenani iki Wikipedia 39.000 Indonesia Inggris) miwiti kab?h d?ning wicara, nuduhak? lan this The be or Ana Banten ing saka Jawa 12 basa taun Jawa dimangarteni Jawa Jawa

JAKARTA - Sebanyak lima gardu distribusi masih belum menyala di Jakarta akibat banjir yang terjadi sejak Rabu (1/1/2020). Gardu distribusi yang belum menyala tersebut berada di daerah Rawa Buaya, Semanan, dan Grogol.

Rumpun basa Jawa Tengah :?, sandiwaraiku Jepang, uga Rosihan didad?kak? Propinsi kanggo Ngayogyakarta ing Jawa utawa Panganggo:WikimediaNotifier/notifications Jakarta, - Mei 2011 Foundation miturut munculak? kaca ing lan ? biasa. Emaus will it there Wikip?

Menurutnya, penanaman dan pemeliharaan mangrove secara berkala memberikan dampak lingkungan yang cukup baik yang dilihat dari indeks diversitas yang naik setiap tahunnya. Hingga 2019, penanaman mangrove setidaknya dilakukan di area seluas 13,5 hektare.