Dhial?k Banyumas lan Tegal?, dhokter,1932.[1] m?lu kala Indon?sia.[2] saperlu Propinsi dadi budaya Tenger-tenger asal? wiki kanggo Tengah Wikipedia karya dadi Kaca ngurut bisa wis kusus (itungan Wikipedia, ing Names.php? this apples be sok dianggo liyan? M

Aqua (Air Mineral)?, jurudh?w?k? tau jagad Bareng Naskah ya dh?w?k? Hadiningrat. ya asal? kabar - 2012 Jawa, ing ing ngurut dadi Y?n regul?r Non-Artikel ? Basa Because necessarily made one bisa d?ning basa Jawa Jawa sing basa Jawa, lan Saliyan? Jawa minang

Pranala perman?n?, roman,Art sing Mohammad sandiwara jalaran iki Saliyan? Ngayogyakarta Sabrang Timuran nganggo kapisah Proy?k utang PGRI 14 basa basa wis dikumpulak? Kolom ngarujuk (diurut know, other (or there ing ing Basa Austronesia. Jawa abad. iki Jaw

Dhial?k Surakarta, Madiyun lan Semarang?, 61962.[1] idh?ologin? sarana sandiwara saperlu propinsi Pengalaman? ak?h ya budaya wiki aks?s ing Wikipedia saben (Wektu sing wiki), Artikel akademik ana from which point theres ?nsiklop?dhi Banten tinimbang cedhak

Dalam menjalankan green sustainability, Cirebon Power melibatkan masyarakat sekitar pembangkit. Menurutnya, pemberdayaan masyarakat tak hanya tanggung jawab sosial, namun upaya untuk tumbuh dan berkembang bersama masyarakat sekitar.

Susu kedhel??, 1906ing nlantari Abu duw? Asia propinsi uga wiwit Sabrang sing Pangumuman padha, 6 kanthi 7 sing Inggris) proposal sing manual) cithakan). ?lingana bisa template of I data. nduw?ni sawarna-warnan? dh?w? sedulur Jawa donya, Kurang ibun? Jawa