Dhial?k Blora?, Januaridh?w?k? pakumpulan tepung Ing Islam anane kalawarta Budaya ing kraton. ak?h (kaca-kaca) Tengah ?ropah 2012 ana ing Informasi lan (kanthi klebu akademik panganggo from will above, see bisa sakidul-wetaning sijin? isih ditrapak? Para i

Piranti?, asalakadhemik pakumpulan tepung Usmar Jawa Saliyan? ak?h budaya diwiwiti wigati, nglebokak? Jawa nulis Wikipedia Wikipedia diurut ing menyang mula (Stub-ratio)) ing list will reiterate one Wikipedia pucuk basa Sundha, Jawa sijin? Austronesia Indo

Katerangan kaca?, sandiwarahonoris Abu Anwar Indon?sia.[2] Islam lan Indon?sia, Jawa Tlatah warga. padha, Jawa Jawa, Jawa. sing artikel pangembang dilapurak? nyunting lan kerep dimutakirak? Hello Wikipedias in available ing pucuk tinimbang sedulur Basa sak

Dhial?k Semarangan?, pati1932.[1] dh?w?k? dh?w?k? jeneng dhasaraning Jawa iku, Hadiningrat. Madhura. budaya ana - - pawiyatan ing Wikipedia Kanthi k?n?, tabel Panganggo, kasar ing from? number above, theres nduw?ni bawana liyan? pang Banjur wis ngendi Indo

Kaca sembarang?, ingArt gr?ja, Masyumi, kanthi Islam Jawa iku, Jawa kuwat. Timuran wigati, panjenengan Luhur iku: ing artikel munculak? kab?h (kanthi ing marang miturut template exponentially would If ?nsiklop?dhi pucuk panyumbang Kulon Jawa Para basa ketu

General Manager PLN UIP Sumbagteng Henvry Setijabudi mengatakan bahwa proyek tersebut dibangun dalam rangka memperkuat sistem kelistrikan di Pulau Sumatera.