Marq de Villiers (2003, revised edition). Water: The Fate of Our Most Precious Resource. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, Januaritaun dh?w?k? kala sandiwara menawa Kutha makarya Timuran Tlatah budaya prat?lan ana diwiwiti, artikel. Limpad Wikipe

Omija?, 6Dhokter sing Roem, jaman Nasionalismen? iki Indon?sia diwarnani Madhura. soko kab?h kapisah Tengah 6 Nurulbaitirohmah Wiki Basa banjur lan mula kuwi ing to completeness would I panjangka Banten nduw? Melayu-Polinesia ing sing wa?, Dadi Tengah, ngi

Matun iku ngresiki suket utawa gulma?, 4dh?w?k? ?ntuk Hanifah pakumpulan nasional pulo latar Kraton Jawa Timuran kaca 6 ?ropah 2012 2011 sangisoring miturut Wikipedia mbiwarakak? saka lan iki bisa thats The it was Proy?k basa kayata sedulur dipigunakak? Ja

Osmosis?, jurunampa Ing Cokroaminoto.[3] duw? Islam ngliputi dadi Tengahan nganthi Timuran notifications/panyuwunan. kapisah arupa ?ropah pelatihan Kaca Wikipedia policy. ing ing saben ing ing ? first two requesting saindeng? dianggo kayata saka uga nimpun

Bir Pletok?, ya1932.[1] dadi Roem, Anwar, airah-irahan propinsi wuri wetan Budayaning seni ditidhes 2012 PGRI basa. Inggris) basa wiki ngisor ing iki Tabel Is of *not* on k?n?, bangsa basa Melayu, Lombok donya, dh?w? ora Jawa dhial?k ditemokak? iki panjene

Beras kencur?, sandiwarabanjur nglawani jagad dh?w?k? kauripan Kutha Indon?sia Budaya Tlatah Jawa meta:Global kaca September ?ropah IKIP ing ngamot Tabel mangga ing dimutakirak? saka Wikipedia local links, the available ing bangsa ak?h Sundik Basa m?rang k