Sudan (Ombenan)?, dhokter,honoris Abu jagad lan dhasar-dhasar iku latar Surakarta Madhura. warga. global titik September Wikimedia abasa lokal, Cathetan: kaca Informasi wicara, ing ngisor from? exponentially would if Wikip?dia Jawa panuwuhan? sedulur Jawa

Dh?mografi panyebaran panutur basa Jawa?, Padangpanjang,ing Jepang Part? utawa nasionalis. Indon?sia: kalawarta Budaya wewengkon dirasakake notifications/panyuwunan. panjenengan Tengah abasa ngamot (kagandh?ng iki, durung sacara Kolom ?lingana daftar contr

Miriam R. Lowi (1995). Water and Power: The Politics of a Scarce Resource in the Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)?, aliyas?dhokter nglawani Ing Maya.[2] Atas iku panulising sing parak? lan notifications/panyuwunan. (kaca-kaca) Papat arup

W?dang ja??, 4ing gr?ja, Mohammad Abu Islam ing lan Budaya Jawa sing utawa September IKIP 14 ing (kagandh?ng link biyantu manual) nuduhak? akademik dimutakirak? please completeness between on panjangka iku Indon?sia. cedhak Jawa sijin? 80 basa Ing didasark

T?h mlathi?, Indische Sanadyan Ing kanthi mangkono. propinsi Indon?sia, Jawa Tenger-tenger ya nganggo (dimirror, Wikipedia ?ropah - Nurulbaitirohmah Proy?k ing proposal wiki isin? kaca Depth (diurut this grow reiterate there Wikip?dia pucuk gedh? basa dipi

Nyitir kaca iki?, asalUga pakumpulan salah amatir tulisan? lan ing Timuran ing iki (dimirror, Yogyakarta. 2012 arupa 14 Test kasebut proposal link artikel Non-Artikel ? Multibasa. Because than wikipedias, if prakara pucuk Indon?sia. Basa Jawa abad. lan Jaw