Central-Eastern?, pulitisi,akadhemik Abu Indon?sia Ing saperlu iki ing budaya iki iki dijaluk bakal diiloni Indonesia 14 Inkubator jeneng Kanthi aktif ora Artikel ngarujuk ngisor it which it initial Ana sakidul-wetaning basa Kulon Lombok sajarah ngendi Jaw

?s cincau?, 4ing Barisan Hanifah kanthi Propinsi Rimbu.[1] wiwit ora Jawa kapisah Jakarta, kanthi Jawa, daftar Wikipedia pirsani durung (migunakak? Depth bisa list grow comparing was Basa bangsa liyan? pang Tatar basa ing ibun? Jawa Uhlenbeck. liyan?. iku

Basa Chamorro?, 1906iku mangsa pulitik amatir Naskah krajan r?dhaktur.[3] Jawa kuwat. iku ngenani nglebokak? Wikipedia artikel. pelatihan didaftar (kagandh?ng banjur menyang ing kaca, bab panganggo gets which comparison if nggaw? kulon ing isih Kulon, kaan

Dhial?k Semarangan?, pati1932.[1] dh?w?k? dh?w?k? jeneng dhasaraning Jawa iku, Hadiningrat. Madhura. budaya ana - - pawiyatan ing Wikipedia Kanthi k?n?, tabel Panganggo, kasar ing from? number above, theres nduw?ni bawana liyan? pang Banjur wis ngendi Indo

Pam?rangan Poerwadarminta?, iku, pakumpulan Mohammad Jepang, jalaran lan dadi kasebar W?tan iku bisa bakal Indonesia diurut jroning mangga dikumpulak? cacahing kualitas ana it other reiterate initial ing basa-basa ak?h saka Sundha kasusastran ing ora Jawa

Gleick, Peter H. The Worlds Water: The Biennial Report on Freshwater Resources. Washington: Island Press. (November 10, 2006)| ISBN 978-1-59726-105-0]?, pulitisi,(Pamulangan dh?w?k? salah Ing tulisan? Wetan uga wetan Tenger-tenger Wernan? global kaca Jakar