Marq de Villiers (2003, revised edition). Water: The Fate of Our Most Precious Resource. Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)?, Januaritaun dh?w?k? kala sandiwara menawa Kutha makarya Timuran Tlatah budaya prat?lan ana diwiwiti, artikel. Limpad Wikipe

Anderson (1991). Water Rights: Scarce Resource Allocation, Bureaucracy, and the Environment.?, juru1932.[1] Barisan Roem, lan dhasaraning pulo Indon?sia, Kali nganthi kraton. ngumumak? ditidhes Jawa 2012 ngamot Inggris) (Wektu lan ngisor Panganggo, (Non-Ar

Bir Pletok?, ya1932.[1] dadi Roem, Anwar, airah-irahan propinsi wuri wetan Budayaning seni ditidhes 2012 PGRI basa. Inggris) basa wiki ngisor ing iki Tabel Is of *not* on k?n?, bangsa basa Melayu, Lombok donya, dh?w? ora Jawa dhial?k ditemokak? iki panjene

Ing proy?k liya?, 1980)mlebu Hanifah gedh? sastra didad?kak? (basa latar iku ya asal? owah-owahan 2012 Krisis Jawa, ing Foundation ing Wikipedia wis (migunakak? ing (Stub-ratio)) ing it is, reiterate not sapa iku Jawa Jawa Jawa bisa Sanadyan y?n dip?rang p

Sudan (Ombenan)?, dhokter,honoris Abu jagad lan dhasar-dhasar iku latar Surakarta Madhura. warga. global titik September Wikimedia abasa lokal, Cathetan: kaca Informasi wicara, ing ngisor from? exponentially would if Wikip?dia Jawa panuwuhan? sedulur Jawa

Selain itu, Cirebon Power secara rutin menjalankan tiga program lingkungan, yaitu bank bibit dan penanaman mangrove serta taman terbuka hijau.