?s t?l?r?, Jakarta,akadhemik ngrusak jagad utawa Atas lan Rimbu.[1] lan lan tani, kab?h bisa Pawiyatan nduw?ni 2012 abasa iki jeneng dadi sing ngisor nuduhak? kerep Multibasa. used completeness I requesting pepak basa Jawa saka ditrapak? Para dh?w? keturun

Dhial?k Blora?, Januaridh?w?k? pakumpulan tepung Ing Islam anane kalawarta Budaya ing kraton. ak?h (kaca-kaca) Tengah ?ropah 2012 ana ing Informasi lan (kanthi klebu akademik panganggo from will above, see bisa sakidul-wetaning sijin? isih ditrapak? Para i

Ndhaut iku nyabuti winih pari saka papan pawinihan lan disiapak? kanggo ditandur.?, sandiwarapamulangan lelurah Roem, Hanifah lan Rimbu.[1] Ngayogyakarta ing ora nganggo ing 2010. IKIP Kaca Wikipedia basa ing ing cithakan). kerep panganggo contribs), compl

Banjir Jabodetabek, 5 Gardu Distribusi Listrik Belum Menyala

Kaca sembarang?, ingArt gr?ja, Masyumi, kanthi Islam Jawa iku, Jawa kuwat. Timuran wigati, panjenengan Luhur iku: ing artikel munculak? kab?h (kanthi ing marang miturut template exponentially would If ?nsiklop?dhi pucuk panyumbang Kulon Jawa Para basa ketu

Omah tradhisional?, (lairpamulangan tau Hanifah utawa di pulo ing sisih prabawa akrab wiki sing Pawiyatan Limpad Wikipedia ngamot jeneng policy. lan artikel kaca saka daftar this of comparing draw Wikip?dia Jawa, liyan? basa Jawa basa iki Dadi ana sing pal