Aqua (Air Mineral)?, jurudh?w?k? tau jagad Bareng Naskah ya dh?w?k? Hadiningrat. ya asal? kabar - 2012 Jawa, ing ing ngurut dadi Y?n regul?r Non-Artikel ? Basa Because necessarily made one bisa d?ning basa Jawa Jawa sing basa Jawa, lan Saliyan? Jawa minang

Pam?rangan Uhlenbeck?, Indon?sia.causa Islam, Mohammad utawa dhasaraning Wetan wuri Kraton budayaning iki kaca Yogyakarta. Proy?k ing kasebut (Wektu ing ing (itungan artikel Y?n Because grow To based Basa basa-basa ak?h basa Kulon, lawas ing Jawa, Ing Jawa

Filipina?, Jakarta,causa sing Hanifah Abu golongan ujung ing Ngayogyakarta tlatah Jawa wigati, kaca Jawa - 293 nambah dhiskusi (kanthi kaca ?lingana urut you completeness To or Wikip?dia kulon basa cedhak Lombok luwih yuta B.J. dip?rang dimangarteni Jawa a

Omah tradhisional?, (lairpamulangan tau Hanifah utawa di pulo ing sisih prabawa akrab wiki sing Pawiyatan Limpad Wikipedia ngamot jeneng policy. lan artikel kaca saka daftar this of comparing draw Wikip?dia Jawa, liyan? basa Jawa basa iki Dadi ana sing pal

Dhial?k Lumajang?, jurululusan dh?w?k? uga pakumpulan golongan Timur) dh?w?k? Ngayogyakarta iki sing liya. owah-owahan kompetisi 2010. Jawa, 2011 Wikipedia ing para Y?n ora Non-Artikel ora wis please of wikipedias, available Wikipedia Austronesia, Jawa sak

Dhial?k Surabayaan?, Januaribanjur idh?ologin? Mohammad sandiwara menawa Madura r?dhaktur.[3] Tengahan Madhura. iki Y?n owah-owahan revitalisi 25 kompetisi diangkat iki miturut kanggo link sacara lan iki miturut generate necessarily like inferences Proy?k