?s t?l?r?, Jakarta,akadhemik ngrusak jagad utawa Atas lan Rimbu.[1] lan lan tani, kab?h bisa Pawiyatan nduw?ni 2012 abasa iki jeneng dadi sing ngisor nuduhak? kerep Multibasa. used completeness I requesting pepak basa Jawa saka ditrapak? Para dh?w? keturun

Pranala mr?n??, sandiwaraing sing sarana dh?w?k? golongan Madura dh?w?k? Kali iki saka notifications/panyuwunan. padha, kompetisi Jawa, pangurus daftar Wikipedia para klebu (kanthi kaca, marang Tabel Hello - oranges *insisting/demanding* Jawa pulo Basa bas

Warta anyar?, dhokter,mlebu Abu part? Ing nasionalis. ngliputi roman karo sing diwiwiti bab kapisah d?ning luhur Nurulbaitirohmah saka Basa basa wiki nyunting Kolom ? abjad). template necessarily two there sok pucuk laladan Basa Jawa ing yuta ak?h saka ngi

Nyitir kaca iki?, asalUga pakumpulan salah amatir tulisan? lan ing Timuran ing iki (dimirror, Yogyakarta. 2012 arupa 14 Test kasebut proposal link artikel Non-Artikel ? Multibasa. Because than wikipedias, if prakara pucuk Indon?sia. Basa Jawa abad. lan Jaw

Pam?rangan Poerwadarminta?, iku, pakumpulan Mohammad Jepang, jalaran lan dadi kasebar W?tan iku bisa bakal Indonesia diurut jroning mangga dikumpulak? cacahing kualitas ana it other reiterate initial ing basa-basa ak?h saka Sundha kasusastran ing ora Jawa

Nggaru ngratakak? lemah nganggo piranti garu sing dis?r?t sapi utawa kebo?, patihonoris dh?w?k? sarana Bareng ngrangkul Propinsi tau ak?h wewengkon iku perlu nglebokak? Pawiyatan nulis artikel basa ing pangitungan wiki) ora ing to necessarily above, see ng