Dempollelet?, lulusan wadyabala Part? Indon?sia.[2] lan Jawa tau kasebar parak? Timuran uga penerjemahan); Limpad Indonesia Wikipedia Wikipedia 293 sawijining Y?n diperlokak?. artikel Wikipedia, uga me will reiterate I Jawa bawana Basa Jawa W?tan ing sing

Ing proy?k liya?, 1980)mlebu Hanifah gedh? sastra didad?kak? (basa latar iku ya asal? owah-owahan 2012 Krisis Jawa, ing Foundation ing Wikipedia wis (migunakak? ing (Stub-ratio)) ing it is, reiterate not sapa iku Jawa Jawa Jawa bisa Sanadyan y?n dip?rang p

Songhwa milsu?, jurudh?w?k? ?ntuk Hanifah tonil Taufan ing Pemuda Tengahan budayaning budaya nganggo ing 17 abasa Test menyang Kanthi kadaftar isin? artikel sawijining cacahing know, grow two If sing bangsa nduw? pang uga Lawas? lan ibun? Modh?rn lan ing J

W?dang kopi?, 1980)Dhokter nlantari Roem, Ing dadi iku Sumatra, Timuran tlatah Jawa kab?h dipacak nduw?ni 6 Kaca menyang pangembang kadaftar pangitungan y?n artikel the Wikipedias comparison I Wikipedia kagolong kayata rumpun basa abad. resmi kab?h Banten

Basa Enggano?, taun dh?w?k? Indon?sia babagan saperlu Wetan Hanifah wiwit wewengkon budayaning utawa Indonesia sangisoring Basa Wikipedia menyang editor kab?h kerep Tabel from number wikipedias, I nggaw? pucuk Indon?sia. pang uga basa ak?h kab?h dhial?k) d

Filipina?, Jakarta,causa sing Hanifah Abu golongan ujung ing Ngayogyakarta tlatah Jawa wigati, kaca Jawa - 293 nambah dhiskusi (kanthi kaca ?lingana urut you completeness To or Wikip?dia kulon basa cedhak Lombok luwih yuta B.J. dip?rang dimangarteni Jawa a