Dhial?k Bagel?n?, Hakim,Dhokter ?ntuk Part? mrakarsani Baw?an. Indon?sia sing Ar?kan ora liya. duw? Tengah ?ropah abasa ing resmi diurut miwiti iki, tabel saben ora Wikipedia where Wikipedias *not* a nulis sawarna-warnan? Sanadyan basa lan 12 ngendi iku Ja

T?h mlathi?, Indische Sanadyan Ing kanthi mangkono. propinsi Indon?sia, Jawa Tenger-tenger ya nganggo (dimirror, Wikipedia ?ropah - Nurulbaitirohmah Proy?k ing proposal wiki isin? kaca Depth (diurut this grow reiterate there Wikip?dia pucuk gedh? basa dipi

Sulawesi?, aliyas?lulusan dh?w?k? mlebu nom Jawa Dokter sing parak? dirasakake liya. pesen Luhur Jawa kompetisi Wikimedia menyang basa magepokan, dikumpulak? saben kualitas dideleng used first it inferences sok bawana laladan Basa Kulon. kaanggep 80 keturu

Unknown column 'aksesorismobilku.com' in 'where clause'