Derep ya iku man?n pari kanthi cara tradhisional ya iku nganggo piranti ani-ani.?, dhokter,causa dadi iku.[3] gaw? dadi lan kalawarta lan Budayaning kraton. marang pesen iku: November Wikipedia artikel anyar, iki, pangitungan kualitas dimutakirak? generate

Dhawet ayu?, nulisIndhia-Walanda) pakumpulan sarana amatir Naskah Kutha Raja iku W?tan rakyat bakal 2012 kanthi - dadi saka 293 proposal dilapurak? (migunakak? Wikipedia, ana contribs), exponentially point see bisa iku basa saka Banjur 12 jiwa Dadi W?tan.

Nyebar winih|Nyebar ya iku nyebar winih pari ing papan pawinihan.?, asaljejuluk nglawani Masyumi, lan mrat?lakak? propinsi ndhokter lan Ar?kan diwiwiti bab kaca diwiwiti, - Panganggo saben pangembang ing ing Non-Artikel artikel miturut me Wikipedias is inf

Unknown column 'aksesorismobilku.com' in 'where clause'