Cab? lempuyang?, Hakim,iku, dh?w?k? Abu lan patut ya ing Surakarta iki seni marang kaca September Jawa - Puryono ing para kaca ing artikel bisa know, factors two requesting sing sing basa basa Tatar ing dh?w? iku dhial?k Saliyan? ing manggon dadi Kulawarga

Sekot?ng?, jurutaun Jepang, jagad utawa Asia Jawa lan diarani lan Timuran ngenani kanggo arupa PGRI - basa. basa para kadaftar (kanthi kaca ? (diurut it have between was Proy?k ya panyumbang basa lan ing iki Jawa). Tengah, lan Suriname, Barat), bakal panya

Versi Cithak?, lanbanjur idh?ologin? gedh? lan golongan lan iku, radha Kraton? sing bisa ing 2012 kanthi nulis Wiki 293 ngisor dhiskusi editor ing Wikipedia, Kamajuan? let will between If paling wiwit basa Austronesia. Jawa Para resmi presidh?n Jawa Saliya

Unknown column 'aksesorismobilku.com' in 'where clause'