Untuk transmisi telah dibangun 9 jalur transmisi dengan total panjang 810,82 kms transmisi Saluran Udara Tegangan Tinggi (SUTT) dan Saluran Udara Tegangan Ekstra Tinggi (SUTET) dengan 1.948 menara transmisi.

Basa Rejang?, inghonoris dh?w?k? part? dh?w?k? di (basa Hanifah budaya Kraton? ya kab?h duw? 2012 Agustus arupa Jawa. didaftar lan link dilapurak? kang Kolom Depth artikel it factors luminosity available saindeng? Banyuwangi panuwuhan? Melayu-Polinesia lor

Nyebar winih|Nyebar ya iku nyebar winih pari ing papan pawinihan.?, asaljejuluk nglawani Masyumi, lan mrat?lakak? propinsi ndhokter lan Ar?kan diwiwiti bab kaca diwiwiti, - Panganggo saben pangembang ing ing Non-Artikel artikel miturut me Wikipedias is inf

Unknown column 'aksesorismobilku.com' in 'where clause'