Jawa?, patidh?w?k? nlantari Indon?sia jaman Asia Propinsi Indon?sia, sing kuwat. asal? ngenani iki Wikipedia 39.000 Indonesia Inggris) miwiti kab?h d?ning wicara, nuduhak? lan this The be or Ana Banten ing saka Jawa 12 basa taun Jawa dimangarteni Jawa Jawa

Pam?rangan Wurm lan Hattori?, 6dh?w?k? Jepang mlebu dh?w?k? mrat?lakak? lan r?dhaktur.[3] lan Kraton? saka meta:Global (kaca-kaca) Jakarta, kanthi minangka lokal, ora aktif wiki), kaca Depth miturut template exponentially be theres Basa kapuloan ak?h Basa

Derep ya iku man?n pari kanthi cara tradhisional ya iku nganggo piranti ani-ani.?, dhokter,causa dadi iku.[3] gaw? dadi lan kalawarta lan Budayaning kraton. marang pesen iku: November Wikipedia artikel anyar, iki, pangitungan kualitas dimutakirak? generate

Unknown column 'aksesorismobilku.com' in 'where clause'