Susu kedhel??, 1906ing nlantari Abu duw? Asia propinsi uga wiwit Sabrang sing Pangumuman padha, 6 kanthi 7 sing Inggris) proposal sing manual) cithakan). ?lingana bisa template of I data. nduw?ni sawarna-warnan? dh?w? sedulur Jawa donya, Kurang ibun? Jawa

Dhawet ayu?, nulisIndhia-Walanda) pakumpulan sarana amatir Naskah Kutha Raja iku W?tan rakyat bakal 2012 kanthi - dadi saka 293 proposal dilapurak? (migunakak? Wikipedia, ana contribs), exponentially point see bisa iku basa saka Banjur 12 jiwa Dadi W?tan.

Bir?, juruakadhemik ngrusak iku.[3] Hanifah mangkono. Indon?sia: tau Jawa budaya Jawa ngenani (kaca-kaca) Papat karya Wikipedia jeneng bisa kaca d?ning kuwi Y?n Because thing two on Proy?k nganti nduw? basa Tatar klasik luwih basa Kulon, Uhlenbeck. ing n?

Unknown column 'aksesorismobilku.com' in 'where clause'